Unikatna mozaik nagrobna sveča Rdeča

48.00

5 na zalogi

Product Short Description

Sveče, izdelane v tehniki mozaika, so prijazna alternativa klasičnim svečam. Ne obremenjujejo okolja- granitna kocka, oblečena v mozaik iz keramike v obliki sveče, je popolnoma naraven in trajen izdelek.

Slovenci letno prižgemo okrog 16 milijonov sveč, kar dve tretjini pa ob 1. novembru. Spremenite navade in sprejmite odločitev, da boste na grobove nesli mozaik svečo, kos umetnine, ki bo ne le okolju prijazna, njen plamen pa trajno “gori”.

5 na zalogi

VIEW OUR WEEKLY PROMOTIONS

Opis

Osnova za izdelavo mozaik nagrobne sveče je granit v obliki kocke ali pa vsaj približna oblika kocke. V kamnolomu jih pridobivajo z lomljenjem od večjega kosa granita. Ta se sicer kontrolirano lomi, vendar so mogoča odstopanja in je njihova velikost in oblika približna, 8 do 10 cm.

Izdelava mozaik sveče je ročno delo in je vsaka unikatna, tudi zaradi različnih barvnih odtenkov in različnih oblik keramičnih ploščic. Glede na to, so odstopanja od mozaik sveče, ki je prikazana na fotografiji zelo verjetna.

Dodatne informacije

Teža 1-2 kg
Material

Granitna kocka

1 mnenje za Unikatna mozaik nagrobna sveča Rdeča

  1. marija

    I have to say, it is rare to find a funeral decoration that is tasteful, original, and colorful! You have done a wonderful job on this creation.

    Thanks & have a happy holiday,
    Elise (stranka iz Kanade)

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

View Related Products

Title

Go to Top