Unikatna nagrobna sveča mozaik

Sveče, izdelane v tehniki mozaika, so prijazna alternativa klasičnim svečam. Ne obremenjujejo okolja- granitna kocka, oblečena v mozaik iz keramike v obliki sveče, je popolnoma naraven izdelek.

Slovenci letno prižgemo okrog 16 milijonov sveč, kar dve tretjini pa ob 1. novembru. Spremenite navade in sprejmite odločitev, da boste na grobove nesli mozaik svečo, kos umetnine, ki bo ne le okolju prijazna, njen plamen bo trajno “gorel”.

Opis

Osnova za izdelavo mozaik nagrobne sveče je granitna kocka, katere v kamnolomih pridobivajo z lomljenjem od večjega kosa granita. Zaradi tega postopka, njihova velikost in oblika nista enakomerna, mere pa so tudi približne, 8x8x8 cm.

Izdelava mozaik sveče je ročno delo in je vsaka unikatna, tako zaradi različne postavitve keramičnih koščkov v mozaik, kot tudi zaradi oblike granitne kocke. Glede na to, je mogoče odstopanje od mozaik sveče, ki je prikazana na fotografiji.

Dodatne informacije

Teža1-2 kg
Material

Granitna kocka, Rečni prodnik

1 mnenje za Unikatna nagrobna sveča mozaik

  1. marija

    I have to say, it is rare to find a funeral decoration that is tasteful, original, and colorful! You have done a wonderful job on this creation.

    Thanks & have a happy holiday,
    Elise (stranka iz Kanade)

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Podatki o podjetju:

SWANMOSAIX, Marija Černivšek s.p.

Kocbekova cesta 1

3342 Gornji grad

Davčna številka: 27904741

Matična številka: 8833664000