O meni

 

O meni

Sem Mojca Černivšek in v meni je vedno vrela ustvarjalnost. Šivam, vrtnarim, polagam kamen, pečem torte… Priznam, da me je še do 5 let nazaj, pogled na mozaike pustil hladno.

Vse pa se je spremenilo ob ogledu dokumentarca o delu patra Ivana Rupnika. Ob pogledu na njegove mozaike, me je zadelo kot strela iz jasnega. Vem, da se sliši nenavadno, ampak doživela sem tak čustven pretres, da sem takrat sprejela odločitev, da bo ustvarjanje mozaikov del mojega življenja. Mozaiki so postali moj hobi, v katerem sem postajala vedno boljša. 

Iz strastnega hobija je kmalu nastala blagovna znamka Swanmosaix in tudi posel, v katerem neizmerno uživam. Moje izdelke lahko pogledate tukaj (povezava na galerijo).

Specializirana sem za unikatne hišne številke, ki samo še poudarijo lepoto doma, ki ga krasijo. Vsak moj izdelek je prilagojen željam naročnikov.

Ustvarjanje je zame čas odklopa in meditacije, ko se popolnoma prepustim procesu in navdihu. Verjamem, da so moji izdelki še lepši in boljši zato, ker je ustvarjalni proces vedno prežet z dobro voljo in moje prepričanje je, da se dobra energija prenese tudi v sam izdelek.

Predanost, zavezanost

Mozaiki, ki bodo pobožali vašo dušo

Vsak izdelek je oseben, narejen po vaših željah, potrebah, za različne potrebe in priložnosti

Dostava na dom

Med ustvarjanjem mozaiki prejmejo dobro energijo, posebej pa se potrudim pri pakiranju, da vam jih dostavna služba brezhibne dostavi na vaš naslov.

Pomagamo pri dilemah in skrbeh

Če potrebujete pomoč pri nakupu ali oddaji naročila me kontaktirajte in pomagala vam bom rešiti vse zaplete.

Kako nastane izdelek po naročilu?

Izdelki znamke Swanmosaix nastajajo v mojem lastnem ateljeju v okolici Mozirja, v katerem me navdihuje čudovit razgled v dolino.

Vsak izdelek je prilagojen željam stranke, ki jih prej dorečeva na posvetovalnem sestanku. Po izdelavi prejme stranka izdelek na dom v najkrajšem času, ob čemer mi pomaga zanesljiva dostavna služba. V primeru poškodbe izdelka ga stranki popravim brez dodatnih zahtev in komplikacij, na moje stroške.

Znana sem po hitrem odzivnem času in prijaznem ter osebnem pristopu.

Usmerjenost k ponovni uporabi

Pri svojem delu uporabljam vrhunske in brezhibne materiale. Poslužujem se tudi materialov, ki bi drugače postali odpadek- materiale iz preteklih kolekcij in ostankov  po načelu ponovne uporabe.Z ustvarjalno roko in dobro zamislijo iz takšnih ploščic nastanejo unikatni, posebni, celo prestižni izdelki, ki ustvarijo dom še bolj domač in topel.

Kje boste našli moje izdelke?

– Na platformi Etsy Swanmosaix

Na Instagramu in Facebooku

– V spletni trgovini Povej zgodbo

V cvetličarni Tulipan, Mozirje

V salonu unikatnega masivnega pohištva Tischlerei, Pliberk

– Na različnih sejmih, unikatnih tržnicah in javnih prireditvah (Viteški dan v Nazarjah, Božični bazar v Mozirju, Božični Vojnik…)

– Članek v Novem tedniku

https://www.novitednik.si/druzba/24812-v-mozaik-ujeti-grbi-kot-dobrodoslica?fbclid=IwAR3eOE7NW5cD6k8zQ2XjYq3WoAkwl3dtPsYXXy_GbvE3xO9y-8_fBbO6mWE

– Članek na spletni strani savinjske.com

https://savinjske.com/novica/1285/

Promocija pri oddaji TV Ambient  https://youtu.be/XWDV1g-v0SI

Podatki o podjetju:

SWANMOSAIX, Marija Černivšek s.p.

Kocbekova cesta 1

3342 Gornji grad

Davčna številka: 27904741

Matična številka: 8833664000