O meni

Sem Mojca Černivšek, strastna mozaičarka. Od nekdaj sem rada ustvarjala in se veselila ustvarjanja na različnih področjih. Tudi danes še vedno šivam, vrtnarim, polagam kamen, pečem raznovrstne torte in počnem mnogo stvari, toda najbolj uživam v izdelovanju mozaikov. Navdušuje me, da lahko iz najrazličnejših koščkov ustvarim nekaj povsem novega, večnega.

Še pred petimi leti me pogled na mozaike ne bi vznemiril.

Vse se je spremenilo ob ogledu mozaikov enega najboljših slovenskih mozaičnih ustvarjalcev, patra Ivana Rupnika. Njegove umetnine so me v trenutku osvojile. Morda se sliši nenavadno, ampak doživela sem tak čustven pretres, da sem takrat sprejela odločitev, da bo ustvarjanje mozaikov del mojega življenja.

Mozaiki so bili najprej moj hobi, v katerem sem postajala vedno boljša in kmalu je nastala blagovna znamka Swanmosaix in tudi posel, v katerem neizmerno uživam. Osrečuje me zadovoljstvo strank z mojimi izdelki – GALERIJA.

Specializirana sem za unikatne hišne številke, s katerimi poudarite lepoto doma, ki ga krasijo. Vsak moj izdelek je prilagojen željam naročnikov.

Ustvarjanje je zame čas odklopa in meditacije, ko se popolnoma prepustim procesu in navdihu. Verjamem, da so moji izdelki še lepši in boljši zato, ker je ustvarjalni proces vedno prežet z dobro voljo. Prepričana sem, da se čista energija prenese tudi v sam izdelek.

Kako nastane izdelek po naročilu?

Izdelki znamke Swanmosaix nastajajo v okolici Mozirja v ateljeju, ki je tudi galerija in prodajni kotiček. Pomeni mi prostor, kjer se rojevajo nove zamisli in uresničujejo novih projekti, navdihuje pa me tudi čudovit razgled na dolino.

V ateljeju ste dobrodošli vsi, ki bi radi spoznali mozaično tehniko.

Ustvarjanje mozaikov morda res ni za tiste, ki se jim vedno le mudi, saj si vsak mozaik zasluži toliko časa, kot ga potrebuje. A tudi takšni boste ravno pri tem ugotovili, da si je zanje vredno vzeti čas, saj ne le prebujajo kreativnost in učijo osredotočenosti, ampak premagujejo stres, omogočajo sprostitev in prinašajo svežo energijo.

Vsak izdelek je prilagojen strankinim željam, ki jih dorečeva na posvetovalnem sestanku. Po izdelavi prejme stranka izdelek na dom v najkrajšem času, kar uresniči zanesljiva dostavna služba. V primeru poškodbe izdelek popravim brez dodatnih zahtev.

Znana sem po hitri odzivnosti in prijaznem ter osebnem pristopu.

Kje najdete moje izdelke?

Na platformi Etsy Swanmosaix

Na Instagramu in Facebooku

V trgovini IKA, Ljubljana

V spletni trgovini Povej zgodbo

V cvetličarni Tulipan, Mozirje

V salonu unikatnega masivnega pohištva Tischlerei, Pliberk

Na različnih sejmih, unikatnih tržnicah in javnih prireditvah: Viteški dan v Nazarjah, Božični bazar v Mozirju, Božični Vojnik …

Članek v Novem tedniku:

https://www.novitednik.si/druzba/24812-v-mozaik-ujeti-grbi-kot-dobrodoslica?fbclid=IwAR3eOE7NW5cD6k8zQ2XjYq3WoAkwl3dtPsYXXy_GbvE3xO9y-8_fBbO6mWE

Članek na spletni strani savinjske.com:

https://savinjske.com/novica/1285/

Predstavitev v televizijski oddaji Ambienti:

https://youtu.be/XWDV1g-v0SI