Tečaji mozaika

Ustvarjanje mozaika ni le izdelava izdelka, temveč je to čas, ko se lahko poglobimo vase, umirimo misli in ponovno najdemo stik s samim seboj. Tako se znižuje stres, ki je žal v našem času prepogost pojav. Na delavnici boste izvedeli delček zgodovine mozaika, se naučili osnov ustvarjanja mozaikov, spoznali tehnike in materiale. Izdelali si boste uporaben mozaik izdelek, ki ga boste odnesli s seboj domov. Če želite obdariti prijatelje ali sorodnike, jim lahko podarite tudi darilni bon za udeležbo na delavnici.

Tečaji mozaika za otroke 

Drobni otroški prstki zmorejo veliko več, kot kdaj sploh pričakujemo. Za otroke različnih starosti  organizirane delavnice, kjer vsak od njih, naj je razigran ali pa sramežljiv otrok, uspe doseči ravnovesje pri delu. Vsak otrok je sam s svojim izdelkom, pri tem pa voden in spodbujan ter da glede na vložen trud, dobi samopotrditev svojih zmožnosti, ki običajno presežejo pričakovanja.

Na delavnici bo vaš otrok prejel celoten material, uporabljal orodje, prejel pijačo, prigrizek in strokovno vodenje. Delavnico bomo zaključili 10 minut prej, da se učimo tudi urediti prostor v prvotno obliko.

Tečaji mozaika za odrasle

Vsakodnevne zaposlitve, polni urniki, pritiski doma in v službi….

V zaprti skupini do 6 udeležencev, se bomo srečevali na štirih delavnicah, kjer bomo poleg ustvarjanja mozaika v treh urah imeli tudi priložnost odklopa, pogovora in pomiritve.

Čas je, da si vzamete termin tudi zase. Moški bi dejali, »da gredo v svojo jamo«, kjer je mesto za njegov umik… od družine, skrbi.

Ustvarjali bomo mozaik po predlogah, ki vam jih pripravim, glede na težavnost, da boste lahko samostojno izdelali  uporaben izdelek.

Na delavnici boste prejeli celoten material, uporabljali orodje, prejeli pijačo, prigrizek in strokovno vodenje. Delavnico bomo zaključili 10 minut prej, da uredimo prostor v prvotno obliko.

Tečaj mozaika je lahko tudi odličen team building!
Vas zanima izvedba tečaja v vašem podjetju, organizaciji, šoli…?

Pošljite povpraševanje pa se dogovorimo!