Hišne številke

Ste se pravkar preselili v svojo sanjsko hiško, ki ste jo uredili po svojih željah in zamislih? Dopolnite njeno zunanjost z unikatno in vam prilagojeno mozaik hišno številko!

Ročno izdelana prestižna mozaik hišna številka je lahko tudi izvrstno darilo za vaše drage, prijatelje in sorodnike, ki jim želite podariti edinstveno in izvirno darilo. Tablica se bo barvno in oblikovno uskladila z izgledom hiše in njene okolice. Nanjo bo dodan motiv, ki je obdarovancu ljub in izkazuje njegovo zanimanje, veselje ali hobi.

Tablica je izdelana v mozaik tehniki, iz keramičnih ploščic, ki so na leseno podlago prilepljene z lepilom in natančno zafugirana. Tako izpopolnjena je odporna na UV žarke in zmrzal do -20°C, vendar pa je zelo priporočena montaža na zaščiteno mesto. Pripomočki za montažo so priloženi izdelku.

Vedno imam interes za vas ustvariti izdelek, ki bi bil najboljši približek predstavljenemu na sliki, vendar, ker je izdelek butično in ročno delo, lahko zaradi tega pride do manjših odstopanj v sestavi mozaika.

Ali se strinjate z uporabo osebnih podatkov ( GDPR )

6 + 3 =

Podatki o podjetju:

SWANMOSAIX, Marija Černivšek s.p.

Kocbekova cesta 1

3342 Gornji grad

Davčna številka: 27904741

Matična številka: 8833664000