SWANMOSAIX

Moderni in unikatni mozaiki

Trajna nagrobna sveča.

Ekološko. Ekonomično. Unikatno. Trajno.

Nagrobne sveče so swanmosaix-ov  prodajni hit, ki je veliko več kot le-to. Mozaik nagrobna sveča je trajna, ekološka in čudovito izgleda.

Zakaj trajna sveča?

Ker mi ni vseeno! Zate, za svet. Za naše najdražje.

Naroči svojo kar na +386 31 759 578 (Mojca)

Pripravite se, da vas bodo spraševali:

Kje ste pa vi dobili to posebno hišno številko?

Celotna zbirka swanmosaix tablic, izdelanih v mozaik tehniki s hišnimi številkami je kljub temu, da je vsaka drugačna, skrbno premišljena in  oblikovana. Vsi izdelke, ki jih izdelujem, so pod določenimi pogoji uporabe namenjeni dolgotrajni uporabi in vašemu zadovoljstvu.

Narejeno za vas

Ob naročilu bo vaš izdelek narejen natančno in samo za vas. Sodobne hišne številke so najprimernejši za lastnike stanovanjskih hiš.  Kot izdelovalka in načrtovalka se zavezujem, da vam ponudim najboljšo uporabniško izkušnjo od začetka do konca! Vsak izdelek je ročno izdelan v Sloveniji in ga poleg slovenskim kupcem pošiljam po vsem svetu.

Brezskrbna namestitev

Za čudovito, trajno namestitev je k vsaki tablici s hišno številko dodano navodilo za montažo po korakih in dodatna oprema za profesionalno namestitev. Tako, kot je treba!

Mozaiki, ki bodo pobožali vašo dušo

Vsak izdelek je oseben, narejen po vaših željah, potrebah, za različne potrebe in priložnosti

Med ustvarjanjem mozaiki prejmejo dobro energijo, posebej pa se potrudim pri pakiranju, da vam jih dostavna služba brezhibne dostavi na vaš naslov.

Če potrebujete pomoč pri nakupu ali oddaji naročila me kontaktirajte in pomagala vam bom rešiti vse zaplete.

Kategorije izdelkov